• +45 4816 3366
  • rose@roseholm.dk

Industri

Rose Holm A/S har i årtier fremstillet befæstningsløsninger til alle typer virksomheder. Vores ekspertise og høje faglige niveau kombineret med vores robotinvesteringer og vores indgående kendskab til industrivirksomheder sikrer, at samtlige vores løsninger lever op til høje internationale standarder.

Da fleksibilitet er vores mest væsentlige ressource, leverer vi gevind og bolte i stål i mange dimensioner og med en bred vifte af overfladebehandlingsmuligheder. Dermed er vi – uanset om det gælder gevindstænger på standard- eller fixmål – altid gearet til at løse vores kunders varierende udfordringer.

Vores maskinpark, vores produktionsmæssige fleksibilitet og vores centrale placering i Skandinavien sikrer høj produktivitet og kort reaktionstid. I 2017 etablerede vi vores supply center tæt på den dansk-tyske grænse. Det giver et godt afsæt for at vi kan tilbyde vores europæiske kunder endnu bedre logistiske løsninger.

Dermed kan vi levere bestillinger på mellem 5 og 10 arbejdsdage – og når det virkelig haster, kan vi producere indenfor få timer. Det sikrer at de nødvendige kvalitetskomponenter altid kommer frem – selv i de mest akutte situationer – på kort tid.