• +45 4816 3366
  • rose@roseholm.dk

Pladevarmevekslere (PHE)

For at reducere omfanget af madspild og forbedre den stigende verdensbefolknings adgang til næringsholdige og sunde fødevarer, investerer fødevareindustrien konstant i produktionsudstyr, der kan forbedre fødevarers kvalitet og holdbarhed. Rose Holm A/S er leverandør af bolte og gevind til førende internationale fødevarevarevirksomheders produktionsudstyr.

Det skyldes vores erfaringer i at fremstille kvalitetsløsninger, der f.eks. indgår i pladevarmevekslere – PHE. PHE er altafgørende når energi og varme skal overføres. I fødevaresektoren spiller PHE bl.a. en vital rolle, når det gælder korrekt pasteurisering og nedkøling. Derfor er PHE også et marked i vækst.

Efterspørgslen efter Rose Holms produkter, der internationalt anerkendes for deres høje kvalitet og driftssikkerhed vokser. Ikke mindst for fødevareproducenter er det jo essentielt at produktionsapparatet fungerer optimalt og at mad og drikke fremstilles forsvarligt. Vi er stolte af at bidrage til at fødevarers holdbarhed forbedres og det globale madspild dermed reduceres.