• +45 4816 3366
  • rose@roseholm.dk

Referencer

Vi opererer kun med ét mål – dine specifikationer. Uanset om det gælder gevindstænger på standard- eller fixmål, er vi altid gearet til at løse de udfordringer du stiller os – fleksibilitet er vores mest væsentlige ressource.

Som Skandinaviens førende producent af rullet gevind, med et stort og varieret råvarelager – med kapacitet op til M120, kan vi normalt levere dine bestillinger på 5-10 arbejdsdage – og når det virkelig haster, indenfor få timer. Med denne produktionsmæssige fleksibilitet og vores centrale placering i Skandinavien, har vi en kort reaktionstid og dermed et perfekt udgangspunkt for at hjælpe vores kunder, selv i de mest akutte situationer.

Kvaliteten af vores produkter (og arbejde) er altafgørende for din tilfredshed. Derfor gør vi vores for at leve op til dine forventninger. For at sikre kvaliteten i vores arbejde er vi naturligvis ISO 9001 certificeret. Da vi samtidig er autoriseret til at udstede 3.1 (tidl. 3.1.B) certifikater iht. PED 97/23/EC, AD 2000 og tysk Ü mærkning, får du altid den optimale sikkerhed for dine produkters kvalitet og styrke.

Når det kommer til arbejdet med din løsning, vil fokus altid være rettet mod dine behov, for kun på den baggrund kan vi give dig den bedste løsning, og ikke bare et produkt der passer.