• +45 4816 3366
  • rose@roseholm.dk

Vind

2023-member-of-APQP4WIND_logo (002)

Rose Holm A/S er medlem af non-profit organisationen APQP4Wind. APQP4Wind er den toneangivende kvalitetssikringsmetodologi for den globale vindindustri. Bag APQP4Wind står globalt førende organisationer inden for vindindustrien, og APQP4Winds formål er at styrke værdikædesamarbejdet mellem vindkraftkunder, producenter og leverandør for at sikre, at medlemmerne altid lever op til branchens kvalitetssikringsprocesser.

Klik på billedet for mere information

Rose Holm A/S bidrager til en global bæredygtig udvikling i retning af mere vedvarende energi. Vores fbefæstningsløsninger er nemlig med til at øge antallet af vindmøller rundt om på kloden.

Klimaforandringer, ændrede vejrforhold og større og større møller øger konstant kravene til vindmøllernes ydeevne. Men det er ikke alene vigtigt at kunne levere befæstningsløsninger til nye og større vindmøller. De skal samtidig være driftssikre, så de kan producere energi, under selv turbulente vejrforhold.

Rose Holm har i mange år fremstillet befæstningsløsninger i en høj kvalitet, der sikrer at vindmøller kan producere energi under vanskelige forhold og situationer.